home Abonneren

Abonneren 

Tijdschrift voor praktijkondersteuning is geschreven voor praktijkondersteuners die zich graag ontwikkelen in hun vak. De focus ligt zowel op vakinhoudelijke kennis als op uw positie in de huisartspraktijk en daarbuiten.

In het tijdschrift vindt u dus veel verdieping in de vorm van klinische lessen, onderzoeken, casuïstiek over complexe zorg, diabetes, astma/copd, ondersteuning, hartfalen, hypertensie, ouderenzorg, wonden, triage en ggz. Maar net zoveel aandacht krijgen commentaren en artikelen over bijvoorbeeld de grenzen van praktijkondersteuning en morele dilemma's waarmee u geconfronteerd kunt worden. Alles is speciaal geselecteerd of geschreven voor u en uw vakgenoten. Daarbij houden we de artikelen kort en verduidelijken we royaal met illustraties en schema's. Daarnaast staat het tijdschrift bol van tips voor boeken, websites, opleidingen en verenigingsnieuws.

 

NEEM EEN ABONNEMENT!

 

Tijdschrift voor Praktijk-ondersteuning is vanaf 2016 TPO De Praktijk

 

Het Tijdschrift voor Praktijkondersteuning bestaat niet meer. Het tijdschrift is in 2016 opgegaan in het nieuwe tijdschrift TPO De Praktijk.

 

Abonnees van TPO De Praktijk die ook een online abonnement hebben, kunnen de digitale editie raadplegen op: mijn.bsl.nl/tpo-de-praktijk/458732.

 

Op deze website blijven de oudere edities van Tijdschrift voor Praktijkondersteuning beschikbaar voor abonnees.

 

Redactie TPO De Praktijk

Zoeken

Zoek binnen: Uitgebreid zoeken

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Abonneren

Registreren voor abonnees

Ontdek de website na een simpele registratie !

POHpanel

Snel naar