home Brief inzenden

Brief inzenden

 

Abonnees van het Tijdschrift voor praktijkondersteuning kunnen direct reageren via de button ' reacties'  op deze site. Alle lezers  zijn welkom om een ingezonden brief te sturen. deze brief zal dan verschijnen in een volgende TPO. Een ingezonden brief mag niet langer zijn dan 350 woorden. De redactie van TPO houdt zich het recht voor om langere brieven zonder overleg in te korten tot de essentie en in uitzonderljike gevallen te weigeren voor publicatie. Ingezonden brieven moeten binnen redelijke termijn ingestuurd worden.

Wanneer een ingezonden brief een reactie is op een gepubliceerd artikel in TPO, geven we de auteurs van dat artikel de gelegenheid om te reageren. Wanneer auteurs niet willen reageren of niet binnen de gestelde termijn, dan plaatsen we de brief zonder bijbehorende reactie.

U kunt uw ingezonden brief sturen naar: tpo@nhg.org.

 

Tijdschrift voor Praktijk-ondersteuning is vanaf 2016 TPO De Praktijk

 

Het Tijdschrift voor Praktijkondersteuning bestaat niet meer. Het tijdschrift is in 2016 opgegaan in het nieuwe tijdschrift TPO De Praktijk.

 

Abonnees van TPO De Praktijk die ook een online abonnement hebben, kunnen de digitale editie raadplegen op: mijn.bsl.nl/tpo-de-praktijk/458732.

 

Op deze website blijven de oudere edities van Tijdschrift voor Praktijkondersteuning beschikbaar voor abonnees.

 

Redactie TPO De Praktijk

Zoeken

Zoek binnen: Uitgebreid zoeken

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Abonneren

Registreren voor abonnees

Ontdek de website na een simpele registratie !

POHpanel

Snel naar